Helikopter i Göteborg

Flyg helikopter i Göteborg

Med en helikopter i Göteborg kan du inte bara upptäcka staden och dess omgivningar från en unik vinkel, utan också dra nytta av praktiska och effektiva lösningar för olika ändamål. Med förmågan att flyga helikopter över Göteborgs skärgård och nå avlägsna platser öppnar helikoptern upp för möjligheten att lyfta och transportera material till platser som är otillgängliga med vanlig marktransport. 

Med vår erfarenhet och expertis är vi redo att möta dina behov och erbjuda skräddarsydda lösningar för att säkerställa smidiga och framgångsrika projekt.

Vi erbjuder följande tjänster med helikopter i Göteborg:

Helikopternyheter

Helikopter Göteborgs Skärgård

23 maj 2024

Flyg helikopter över Göteborgs Skärgård! Vi erbjuder en rad olika helikopterturer över Göteborgs skärgård, inklusive både korta sightseeingturer och längre…

Läs mer

Den Ultimata Sommardagen i Göteborg: Äventyr från Höjderna till Havet

30 april 2024

Ta ditt sommaräventyr till nya höjder med HeliAir! Föreställ dig en dag där du kan uppleva både adrenalinfyllda höjder och…

Läs mer

Helikoptertur Göteborg

28 februari 2024

En himmelsk helikoptertur över Göteborg Sveriges näst största stad – Göteborg, har en vibrerande atmosfär, en rik historia och en…

Läs mer

Sightseeing under sommaren 2019

8 juli 2019

Välkommen att flyga med oss under sommaren 2019! Åk med på en lokal sightseeing eller hyr helikoptern för en provat…

Läs mer

Leverans av spabad

27 september 2018

Såhär levererar vi ett spabad till en kund i Mälardalen. Ibland är detta det enda sättet för kunderna att få…

Läs mer

Helikopter över Göteborg

För att boka din helikoptertur i Göteborg, besök vår bokningsportal eller kontakta oss direkt via telefon (08-656 24 00) eller e-post (info@heliairsweden.com). Vi erbjuder ett brett utbud av paket som passar alla, från äventyrslystna sightseers till romantiska par som önskar en unik utsikt över staden. Välj det paket som passar dina intressen och behov bäst.

Upplev Göteborg från luften

Att flyga helikopter över Göteborg ger dig en unik möjlighet att se staden från ett nytt perspektiv. Från luften kan du njuta av spektakulära vyer över Liseberg, den imponerande Älvsborgsbron och den vackra skärgården som omger staden. Våra erfarna piloter ger inte bara en säker flygning, utan också värdefull information om de sevärdheter ni passerar.

Kostnaden för att åka helikopter i Göteborg

Kostnaden för att åka helikopter i Göteborg varierar beroende på flera faktorer inklusive turens längd och det specifika innehållet i turen. Vi strävar efter att erbjuda konkurrenskraftiga priser och transparent prissättning. Besök vår hemsida eller kontakta oss för mer specifik information och för att få en anpassad offert baserat på dina önskemål.

Säkerheten kommer först

Säkerhet är vår högsta prioritet när du väljer att flyga helikopter i Göteborg med oss. Alla våra helikoptrar underhålls rigoröst enligt de högsta säkerhetsstandarderna och våra piloter är välutbildade och erfarna, vilket garanterar en säker och njutbar upplevelse för alla våra passagerare.

Skräddarsy din helikopterupplevelse över Göteborg

För de som önskar en skräddarsydd upplevelse erbjuder vi möjligheten att personligt anpassa din helikopter i Göteborg. Oavsett om det är en speciell begivenhet eller en personlig preferens för vilka sevärdheter du vill utforska, kan vi hjälpa dig att skapa en oförglömlig flygtur.

Att åka helikopter över Göteborg är en unik och spännande upplevelse som erbjuder oförglömliga vyer och lyxig komfort. Kontakta oss på HeliAir Sweden idag för att planera ditt nästa stora äventyr och upptäck Göteborg från himlen!