EC-135 T2+, Helicopter VIP Transportation in Sweden.

EC-135 T2+, Helicopter VIP Transportation in Sweden.

Låt oss på HeliAir Sweden ta hand om era VIP gäster

Har ni behov av hjälp med planering och utförande av VIP transport med helikopter? Då är det HeliAir Sweden ni ska vända er till. Vi kan erbjuda er heltäckande VIP service med start och mål var som helst i Europa.

Vi på HeliAir har genomfört många VIP transporter under årens lopp. Genom vårt unika nätverk hanterar vi allt, och vi ser till att allt fungerar till 100%.

HeliAir Sweden har lång erfarenhet av att flyga VIP-uppdrag. Vi är en pålitlig partner till företag, organisationer, myndigheter och privatpersoner. Vi levererar säker transport av VIP-passagerare till rätt plats på rätt tid.

Fördelar med flygtransport:

  • Högre säkerhet – statistiskt säkrare att flyga helikopter än att transporteras med bil
  • Högre skyddssäkerhet – svårt att påverka helikopter i luften
  • Tidsbesparande – inga trafikstockningar, direkt på hämtning och landningsplatsen

 

Operations
HeliAir Sweden avdelning för operationer är öppen H24 och stödjer er med planering och genomförande. Operations samordnar och planerar flygningen med hämtnings- och landningsställen. Alla typer av förfrågningar kring flygningen, såsom marktransport, säkerhet och hotell, stödjas av Operations enligt kundernas önskemål.
Vi koordinerar med andra luft- eller markrörelser för ett säkert och smidigt resande för VIP-passagerare.

Helikoptrar
Beroende på kundernas önskemål kommer antingen en enmotorig eller tvåmotorig helikopter att användas. Eller en kombination av flera. Helikoptrar är moderna och utrustade med läderinredning. Catering och förfriskningar enligt kundens önskemål.

Besättningar
Besättningen välkomnar dig och kommer att göra allt för en trevlig flygning. De är erfarna från både den civila och militära branschen. Alla är väl utbildade och genomgår årlig repetitionsutbildning i både helikoptrar och simulatorer. Vi är beredda att arbeta dygnet runt, för en säker flygning dag som natt.

Säkerhet
Kundernas säkerhet och sekretess är viktigt och respekterat. En process för säkerhetsbedömning används vid behov. Besättningar är utbildade i hotanalys och att hantera en uppkommen och oväntad situation. HeliAir Sweden har alla tillstånd som behövs för passagerarnas skyddspersonal och deras utrustning ombord.

Tveka inte att kontakta vår Operations och diskutera er nästa VIP-transport.