Den Ultimata Sommardagen i Göteborg: Äventyr från Höjderna till Havet

30 april 2024

Ta ditt sommaräventyr till nya höjder med HeliAir! Föreställ dig en dag där du kan uppleva både adrenalinfyllda höjder och avkopplande havsutsikter utan att behöva oroa dig för långa bilresor. Med HeliAir blir detta möjligt. Börja din dag med en helikoptertur till High Adventure, fortsätt med spännande aktiviteter i höghöjdsbanan, och avsluta med en avslappnande eftermiddag i pittoreska Smögen. Låt oss ta en närmare titt på hur din dag kan se ut.

Helikoptertur till High Adventure

Din äventyrsdag börjar med en bekväm och stilfull flygning med en av piloterna hos HeliAir. Från luften får du en fantastisk vy över västkustens vackra landskap innan du landar nära High Adventure’s höghöjdsbana i Göteborg. Denna unika start på dagen sparar inte bara tid utan också energi, vilket gör att du kan lägga all din kraft på äventyret som väntar.

Äventyr på Höghöjdsbanan

Vid High Adventure väntar en serie av utmanande och roliga aktiviteter som passar alla äventyrslystna, oavsett ålder eller erfarenhet. Höghöjdsbanan erbjuder allt från zip-lines som får det att susa i magen till balansutmaningar högt upp bland trädtopparna. Det är en perfekt plats för att testa sina gränser och kanske till och med övervinna höjdrädslan.

Höghöjdsbana

Smögen

Flyg vidare till Smögen

Efter några timmars adrenalinkickar tar HeliAir dig vidare till nästa stopp – Smögen. Detta charmiga fiskeläge är känt för sina färgglada trähus längs med den berömda Smögenbryggan och är det perfekta stället för en lugn eftermiddag. Njut av färska skaldjur, utforska lokala butiker och ta del av den avslappnade atmosfären.

Avkoppling i Smögen

I Smögen kan du verkligen sänka tempot. Promenera längs bryggan, smaka på lokalt fångade delikatesser och njut av utsikten över det glittrande havet. Om tid finns, ta en kort båttur och utforska de närliggande öarna eller bara sitta och se solen gå ner vid horisonten innan du återvänder hem med helikopter.

När alla känner sig nöjda flyger vi tillbaka till er önskade destination.