Här nedan hitter du några av de platser vi flyger till mer eller mindre regelbundet. Platser som garanterat ger dig en upplevelse utöver det vanliga. Det kan vara en lyxig weekend med champagne och spa, eller en dagstur till det yttersta havsbandet i skärgården.


Med en av våra helikoptrar tar du dig till Sandhamn på eh halvtimme från Stockholm. Vi arbetar nära tillsammans med några av näringsidkarna på ön, och hjälper mer än gärna till med allt som rör din vistelse, slå oss bara en signal!

Sandhamn

Långt ut i skärgården ligger Sandön, en av de riktiga pärlorna för dig som vill ha det där extra…

Långt ute i det yttre havsbandet ligger Sandhamn, en ö som har allt och lite till att erbjuda. Platsen är ett av de mest omtyckta målen för båtägare, och här finns allt du kan önska dig i form av mat, dryck och boende. Kungliga Segelsällskapet utgår från Sandhamn under sommaren, och här hittar du såväl Gotland Runt som Sandhamnsregattan tillsammans med en mängd andra aktiviteter. Ön har ett minst sagt intensivt uteliv under sommarmånaderna, och rymmer en stor gästhamn samt ett antal inrättningar. Länkarna nedan tar dig till mer information om Sandhamn och vad ön har att erbjuda:

Sandhamn Seglarhotell
Destination Sandhamn

Grinda

Förstklassig mat, en vacker atmosfär och en god natts sömn i hjärtat av skärgården.

Med sin närhet till staden är Grinda en av de absolut populäraste destinationerna i Stockholms skärgård. Ön ägs av Skärgårdsstiftelsen, vilket gör att du kan ströva omkring helt fritt över nästan hela ön. Det finns bra badplatser både på den södra och den norra delen av ön, och när det väl är dags för mat och dryck har Grinda Wärdshus Hotell & Konferens förstklassig mat och service att erbjuda.

För dig som vill stanna kvar finns några olika alternativa att välja mellan, länken nedan tar dig vidare till mer info: Grinda

Utö

Södra skärgårdens största ö med massor att erbjuda…

Utö är en av de största öarna i Stockholms södra skärgård,och har sedan 1800-talet varit ett välbesökt sommarparadis. Ön har en rik historia sedan de första bosättningarna runt år 550 e. Kr. och har bland annat Sveriges äldsta järnmalmsgruvor där brytningen började redan på 1100-talet. Utö har ett flertal restauranger, vandrarhem, affärer och gästhamn, med bland annat det anrika Utö Värdshus som erbjuder både restaurang och boende året runt. Via länken nedan får du veta mer:

Kontakta oss!