Helikopter Göteborgs Skärgård

23 maj 2024

Flyg helikopter över Göteborgs Skärgård! Vi erbjuder en rad olika helikopterturer över Göteborgs skärgård, inklusive både korta sightseeingturer och längre utflykter där du får se ikoniska sevärdheter som Vinga fyr och de pittoreska öarna runtomkring Göteborg. Vi kan även skräddarsy turer efter kundens önskemål.

Hur mycket kostar det att flyga Helikopter i Göteborgs skärgård?

Priserna för att flyga helikopter över Göteborgs skärgård varierar beroende på turens längd och innehåll. För exakta priser på längre och skräddarsydda turer, kontakta oss direkt.

Hur lång tid tar det att flyga helikopter över Göteborgs skärgård?

En standardtur varar mellan 20 till 30 minuter. Vi erbjuder även längre turer som kan sträcka sig upp till en timme, vilket ger en mer omfattande upplevelse av Göteborgs skärgård.

Helikopter Göteborgs Skärgård

Här är några förslag på destinationer i Göteborgs skärgård som erbjuder unika upplevelser och vackra vyer:

Vrångö: Är känd för sina vackra stränder och utmärkta vandringsleder. Ön har en stark sjöfartshistoria och erbjuder en avkopplande miljö, perfekt för naturälskare. Dess isolerade läge gör det till en idealisk destination för en lugn dag i det fria.

Styrsö: Är en av de större öarna i södra skärgården och är känd för sin imponerande natur och välbevarade trähus från förra sekelskiftet. Ön har en rik historia och ett levande samhälle med affärer, caféer och en gammal skärgårdskyrka.

Brännö: Är känd för sitt levande musikliv och de populära danskvällarna på Brännö brygga. Öns varierade landskap inkluderar allt från skogar till klippor och fina badplatser. En flygtur till Brännö erbjuder inte bara vackra vyer utan också en känsla av den genuina skärgårdskulturen.

Källö-Knippla: Är en pittoresk fiskeby med smala gränder och färgglada hus. Ön erbjuder fantastiska möjligheter för fotografering och är ett utmärkt val för dem som vill uppleva en traditionell skärgårdsmiljö.

Hönö: Har ett rikt affärsliv och är en centralpunkt i den norra skärgården. Ön är känd för sin fiskeindustri och erbjuder en blandning av naturupplevelser och kulturella evenemang. Hönö är också en populär plats för sportfiske och andra vattenaktiviteter.

Donsö: Är en annan viktig ö i Göteborgs södra skärgård, känd för sin marina och som en viktig del av den lokala sjöfartsindustrin. Ön har en stark gemenskap och traditioner som går tillbaka i tiden, vilket gör den till en intressant destination för historieintresserade.

Är det säkert att flyga med helikopter i  Göteborgs Skärgård?

Absolut, säkerhet är vår högsta prioritet. Våra piloter är högt kvalificerade och erfarna, och alla våra helikoptrar underhålls enligt stränga säkerhetsstandarder. Vi genomför alltid en säkerhetsgenomgång med våra passagerare innan avfärd.

Finns det några begränsningar eller krav för att flyga helikopter i Göteborgs Skärgård?

För säkerhets skull har vi en viktgräns på 110 kg per passagerare. Barn under 12 år bör åtföljas av en vuxen. Det finns inga särskilda medicinska begränsningar, men vi rekommenderar att personer med hälsobekymmer konsulterar läkare innan flygning.

Hur bokar man en helikoptertur?

Du kan enkelt boka din tur genom att kontakta oss. Vi hjälper gärna till att anpassa din bokning efter dina önskemål.

Kan man hyra en helikopter för privata event?

Ja, det går utmärkt att chartra en helikopter för privata event såsom bröllop eller företagsarrangemang. Vi erbjuder flera paketlösningar som kan anpassas för att göra ditt specialevent minnesvärt.