Ekonomiassistent och lageradministratör

Om oss
HeliAir Sweden är Sveriges största helikopterföretag med säte i Lycksta, Västerås. Våra uppdrag är bland annat; taxiverksamhet, rundflyg, lyft med helikopter, filmning och brandbekämpning. Verksamheten sker i huvudsak inom Norden men vi har kunder även i övriga Europa.
Vår arbetsplats präglas av snabba beslut och hög kvalitet på kundbemötande. Du kommer att ha en administrativ tjänst som jobbar väldigt nära verksamheten då helikoptrarna dagligen flyger på uppdrag och kontoret alltid är i rörelse.
Beskrivning
Verksamheten expanderar och det är dags att rekrytera en ekonomiassistent som förutom kund och leverantörsreskontra även är ansvarig för administrationen av helikopterverkstadens lager. Tjänsten är ny och du ingår i ett litet administrativt team på kontoret. Du kommer vara en viktig brygga mellan piloter, kontor och verkstad.
Arbetsuppgifter
– Kundreskontra (Fortnox)
– Leverantörsreskontra (Fortnox)
– Bankavstämning
– Lagerhantering och avstämning
– Utläggshantering (Pleo)
Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper
HeliAir Sweden lägger stor vikt på ordning och reda och denna tjänst har en nyckelroll i att hålla en bra struktur på arkiv och dokumentation. Det är därför viktigt att du är noggrann och tar ett stort ansvar inom din tjänst.
Vi värnar om god service till våra kunder och bra relation till våra leverantörer. Denna tjänst kommer vara i kontakt med alla våra externa parter så det är viktigt att du är van vid att ge god service och har hög samarbetsförmåga.
Du bör trivas med att jobba självständigt och arbeta i en miljö med stundvis högt tempo.
Kvalifikationer
– Eftergymnasial utbildning inom ekonomi
– Tidigare arbetslivserfarenhet med kund och levreskontra
– Goda kunskaper i svenska och engelska
Arbetsplats: Lycksta, Västerås
Provanställning: 6 mån
Varaktighet: Tillsvidare
Lön: Fast lön
Arbetstid: Heltid (40 timmar/vecka)