Upplevelsen av att flyga helikopter går utanpå det mesta. Vare sig det handlar om att se Västerås från luften eller ett fartfyllt rundflyg i samband med en mässa eller ett event…

Västerås från ovan

Upplev en oförglömlig helikoptersightseeing med HeliAir Sweden där du ser Västerås med omnejd från ovan!

I Västerås startar du din helikoptersightseeing vid vårat huvudkvarter eller annan önskad plats. Ange GPS-koordinater till ditt hus eller landställe så tar vi en sväng förbi det om det finns möjlighet? En helikoptersightseeing tar ca en halvtimme från start till landning, och våra helikoptrar tar 3-5 passagerare, glöm inte kameran!

Rundflyg vid tillställningar

Rundflyg med helikopter är ofta ett uppskattat inslag vid olika tillställningar då det ger folk möjlighet att åka helikopter till ett mycket lägre pris än normalt. Vi ställer gärna upp med ett rundflyg i anslutning till ert evenemang, och tillhandahåller allt som krävs; avspärrningar, biljettförsäljning, bränsle och markpersonal. HeliAir Sweden har en stor helikopterflotta, och om ert evenemang kräver finns ofta möjlighet till antingen en större helikopter eller att vi flyger med två maskiner.

 

Inför er resa, ta del av: Passenger information Revision 1

Kontakta oss!