Utlandsuppdrag

Filmproduktion utomlands kan vara komplicerat. Vi har helhetslösningen för helikopter filmning utomlands.

En betydande del av våra Cineflex produktioner sker utanför Sverige. Allt från actionpackade livesändningar från VM i Offshore racing till spelfilm i Malaysias regnskog.

Erfarenheten gör skillnaden.

Minst ett tiotal gånger per år fraktar vi något av våra Cineflex system runt jorden för att sedan filma på plats tillsammans med lokala helikopteroperatörer. Detta gör att vi vid det här laget har en väl utvecklad och beprövad förmåga att leverera krävande utlandsprojekt, och att vi framför allt vet hur vi undviker problem som en mindre erfaren leverantör inte alltid kan hantera eller ens förutse.

Du som kund kan vara helt trygg med oss i vetskapen att vi vet hur vi tar hand om allt som rör vår medverkan i din utlandsproduktion. Från förberedelser, förhandlingar med lokala helikopter bolag, krångliga offerter och planering av logistik till själva utförandet inklusive resor, lokala resurser, frakter, tullar, ATA- Carnet, logistik, tillstånd etc etc. För uppdrag i norra Europa och Skandinavien kan vi transportera systemet med egen bil.

Vi levererar hela projektet.


Expedition Robinson


Expedition Robinson


Nature by Cineflex 2011 missions