Helikoptertur Stockholm

20 januari 2024

Stockholm är en vacker stad, men den är ännu vackrare när man ser den från ovan. En helikoptertur över Stockholm är en unik upplevelse som ger dig en helt ny syn på staden. Se Stockholms ikoniska landmärken från ett nytt perspektiv och upplev en oförglömlig resa med HeliAir Sweden.

Stockholm från ovan i en helikopter

Upptäck Stockholms Ikoniska Landmärken

När du flyger över Stockholm kan du se alla de ikoniska landmärkena från ett nytt perspektiv. Du kan se Stockholms slott, Kungsträdgården, Gamla stan och alla de andra vackra byggnaderna som gör staden till en av Europas mest charmiga.

Sightseeing Stockholm – Populära Rutter

En Klassisk Tur över Stockholms Innerstad

Denna tur tar dig över Stockholms slott, Kungsträdgården, Gamla stan och andra ikoniska landmärken i staden. En perfekt introduktion till Stockholm från luften.

En Tur över Stockholms Skärgård

Denna tur tar dig över Stockholms vackra skärgård med sina tusentals öar och kobbar. Upplev den fantastiska skärgården från luften och se allt från små fiskebyar till stora slott.

Upplev den Fantastiska Skärgården från Luften

Stockholms skärgård är en av de vackraste i världen. Från en helikopter kan du se alla de tusentals öarna och kobbar som utgör skärgården. När du flyger över skärgården kan du se allt från små fiskebyar till stora slott. Du kan också se de olika naturtyperna som finns i skärgården, från skogar och berg till vatten och stränder.

helikoptertur över Stockholm

Vad Kostar en Helikoptertur över Stockholm?

Priset på en helikoptertur över Stockholm beror på hur många passagerare som ska åka i helikoptern. Vår minsta helikopter passar för två personer och vår största passar för ett sällskap på 5 personer. Priset beror också på hur länge man vill flyga. För en exakt prisbild vänligen kontakta oss här.

Tips för att Få ut det Mesta av Din Helikoptertur

Boka din Tur i God Tid

Om du vill vara säker på att få plats på den tur du vill ha är det bäst att boka i god tid.

Välj en Tur som Passar Dina Intressen och Budget

Turerna varierar i längd från 15 minuter till 1 timme. Därför är det viktigt att se till att du får se det du vill:

  • Intresserad av historia och kultur? Välj en tur som fokuserar på Stockholms innerstad.
  • Intresserad av natur? Välj en tur som fokuserar på Stockholms skärgård.
  • Intresserad av sport? Välj en tur som fokuserar på Stockholms evenemangsplatser.

Klä dig Bekvämt

Om du klär dig bekvämt kan du röra dig fritt och njuta av upplevelsen utan att oroa dig för att bli kall eller blåst.

Ta med dig Kameran

En helikoptertur är en oförglömlig upplevelse som du vill dela med andra. Med en kamera kan du ta bilder eller filmer som du kan visa för vänner och familj.

Dags att Se Stockholm från Ovan?

Så varför inte boka en helikoptertur idag? Det är en upplevelse du sent kommer att glömma! Boka en helikoptertur med HeliAir Sweden och skåda Stockholm från ovan.