Sightseeing i Stockholm med helikopter

Du kan enkelt boka din sightseeingtur i Stockholm genom att besöka vår bokningsportal.

Priser för Sightseeing med Helikopter i Stockholm

Priset för en sightseeingtur i Stockholm varierar beroende på turens längd och typ av helikopter. Vi erbjuder allt från korta turer över historiska Gamla Stan till längre turer som inkluderar majestätiska flyg över skärgården och centrala Stockholm. Vi kan även erbjuda skräddarsydda lösningar baserade på dina specifika önskemål.

Sevärdheter under Turen

Under din helikoptertur kommer du att få se några av Stockholms mest ikoniska sevärdheter från luften, inklusive det Kungliga Slottet, Djurgården, och den spektakulära utsikten över Riddarfjärden. Varje tur är designad för att ge en omfattande upplevelse av stadens höjdpunkter, och vi kan anpassa rutten om du har särskilda önskemål.

Varaktighet på Turen över Stockholm med Helikopter

Våra sightseeingturer i Stockholm varierar i längd från 15 minuter till över en timme. Du kan välja den tid som bäst passar ditt schema och dina intressen, och vi kan ge rekommendationer baserat på det du vill se och uppleva.

Säkerhetsåtgärder

Säkerheten är vår högsta prioritet. Vi följer alla nationella flygsäkerhetsregler och våra piloter är erfarna och certifierade. Vi genomför alltid en säkerhetsgenomgång före avfärd och ser till att alla passagerare är fullständigt informerade om säkerhetsrutinerna.

Privata Gruppturer

Vi erbjuder möjligheten att boka privata turer för grupper, vilket är perfekt för speciella tillfällen som födelsedagar, företagsevent eller familjesammankomster. Kontakta oss för att diskutera dina behov och hur vi kan skapa en skräddarsydd sightseeingupplevelse i Stockholm för dig och din grupp.

Att upptäcka Stockholm från en helikopter är ett spännande och unikt sätt att se staden på. Med HeliAir Sweden får du en säker och minnesvärd sightseeingupplevelse i Stockholm. Kontakta oss idag för att boka din tur och se Stockholm från ett helt nytt perspektiv!