Helikopter Stockholms Skärgård

23 maj 2024

Flyg helikopter i Stockholms Skärgård! Hos HeliAir Sweden erbjuder vi en variation av turer anpassade efter olika önskemål och behov. Våra populäraste är sightseeingturerna över Stockholms skärgård där du får uppleva en fantastisk utsikt över öar och vatten. Vi erbjuder också romantiska flygningar för två, perfekt för speciella tillfällen som förlovningar eller jubileum. För den som önskar en skräddarsydd upplevelse går det bra att anpassa en privat tur.

Hur mycket kostar det att flyga Helikopter över Stockholms Skärgård?

Priserna för att flyga helikopter över Stockholms Skärgård varierar beroende på turens längd och typ. För mer specifika priser och anpassade turer rekommenderar vi att du kontaktar oss direkt så kan vi ge en exakt prisuppgift baserad på dina önskemål.

Hur lång är en typisk helikoptertur över Stockholms Skärgård?

Våra standardturer i skärgården är vanligtvis mellan 20 och 60 minuter. Vi kan även anpassa längden på turen efter kundens önskemål för längre eller mer detaljerade flygningar.

Helikopter Stockholms Skärgård

Här är några förslag på destinationer i Stockholms Skärgårds som du kan flyga helikopter till:

Vaxholm: Ofta kallad skärgårdens huvudstad, är en pittoresk ö med rik historia och vackra gamla trähus. En flygtur hit ger en spektakulär vy över den imponerande Vaxholms fästning som daterar tillbaka till 1500-talet och är central i skärgårdens försvarshistoria.

Sandhamn: Är en levande och populär ö som ligger på skärgårdens yttersta kant mot öppna havet. Känd för sin nautiska charm och seglarscen, erbjuder Sandhamn vita sandstränder och en avslappnad atmosfär som är perfekt för en dagstur.

Grinda: Är en charmig ö med en blandning av klippor, skogar och stränder. Ön är mindre och mer intim än sina grannar, vilket gör den till en perfekt destination för en lugn dag i naturen. Här finns också möjligheter till vandring och kajakpaddling.

Utö: Är en av de sydligaste öarna i Stockholms skärgård och erbjuder en kombination av vacker natur och historiska lämningar. Ön är berömd för sina cykelleder och sin geologi, inklusive gamla järngruvor, och har även flera caféer och restauranger.

Fjäderholmarna: Stockholms närmaste skärgårdsöar, är bara en kort flygtur från stadens centrum. Öarna erbjuder ett utmärkt urval av hantverk och lokala delikatesser samt vackra naturområden som är idealiska för en kortare utflykt.

Möja: Är känd för att behålla en genuin skärgårdskultur och landskap. Det är en av de större öarna med välbevarade fiskelägen, traditionella hus och vackra vandringsleder. Möja är en favorit bland dem som vill uppleva det autentiska skärgårdslivet.

Vilka säkerhetsåtgärder vidtas vid en helikopterflygning?

Säkerheten är vår högsta prioritet när det gäller att flyga helikopter över Stockholms Skärgård. Alla våra piloter är professionellt utbildade och licensierade. Vi använder moderna helikoptrar som regelbundet underhålls enligt strikta branschstandarder. Innan varje tur genomgår vi en säkerhetsgenomgång med våra passagerare.

Finns det några särskilda krav för deltagare?

För att flyga helikopter över Stockholms Skärgård måste passagerare vanligtvis väga mindre än 110 kg. Barn under 12 år bör åtföljas av en vuxen. Det finns inga särskilda hälsobegränsningar, men vi rekommenderar att passagerare som kan känna obehag vid flygningar rådgör med sin läkare.

Hur bokar man en helikopter att flyga över Stockholms Skärgård?

För att boka en helikopter att flyga över Stockholms Skärgård kan du kontakta oss direkt här. Vi erbjuder både onlinebokningar och personlig service för att hjälpa dig att planera din perfekta helikopterupplevelse.

Kan man chartra en helikopter för privata evenemang?

Absolut, vi erbjuder chartertjänster för alla typer av privata evenemang, inklusive bröllop, födelsedagar och företagsevenemang. Kontakta oss för att diskutera dina behov och få en skräddarsydd lösning.