Låt oss på HeliAir Sweden ta hand om era VIP gäster

Har ni behov av hjälp med planering och utförande av VIP transport med helikopter? Då är det HeliAir Sweden ni ska vända er till. Vi kan erbjuda er heltäckande VIP service med start och mål var som helst i Europa.

Vi på HeliAir har genomfört många VIP transporter under årens lopp. Genom vårt unika nätverk hanterar vi allt, och vi ser till att allt fungerar till 100%.

När det helt enkelt bara måste fungera.

Ett VIP uppdrag ställer oftast riktigt stora krav på såväl personal som helikopter, och som regel är marginalerna små vad avser avvikelser från den ursprungliga planen. Det kan vara möten, anslutningar eller andra aktiviteter som kräver punktlighet och ibland är det mycket som står på spel för dig som kund.

Hur gör vi?

Tillsammans med vårt nätverk av samarbetspartners tar vi hand om allt som rör uppdraget. Allt från resans start, via ankomstservice på såväl internationella som inrikes flygplatser, vidare via en eller flera destinationer inom resplanen, till dess att allt är genomfört. Vi törs påstå att vi har den erfarenhet som krävs för att skräddarsy lösningar med helikopter, bil, båt eller vad som än krävs för att det ska fungera. Vår personal hjälper även mer än gärna till med allt övrigt som rör uppdraget, till exempel bokning och administration av luncher, middagar eller övernattningar. Allt för att det ska fungera så smidigt det bara är möjligt.

Under uppdraget…

Vi finns till hands dygnet runt under hela tiden som ett VIP uppdrag pågår. Med GPS positionering i realtid har vi hela tiden full kontroll över var samtliga våra helikoptrar befinner sig, och personalen på vår operativa avdelning kan på så sätt alltid vara steget före. När helikoptern anländer till sin destination har vi redan sett till att allt och alla är redo för nästa steg. Vi släpper aldrig övervakning och kontroll över ett VIP projekt innan det är helt i hamn!